diggerdydam

digjeridoooooo? hur stavas det? didgerydoo? jaja, whaevvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaa..


jag har nyss talat med min vän, livskamrat, bajspåse, kinapuff, osv osv osv bla bla, JON HANSSON och han ska tydligen börja skriva i sitt blogghelvete igen Å EN ANNAN SKA VÄL INTE VARA SÄMRE.. ååh, jobbigt. jag har liksom aldrig tid nästan. eller, who am i kidding liksom.. är det nått jag har så är det väl fanimej tid. eller nej, där ljög jag igen. jag har inte så mycket tid, ELLER FAN VA JOBBIGT ALLT BLEV.. jag vet inte.. jag skriver väl när jag kan och har nått att skriva om.

eller aaah, inte så att jag har nått att skriva om nu iof.. men ändå.. FAN, NÅN MER ÄN JAG SOM MÄRKER AV MIN BESLUTSÅNGEST?! menneee, im doin it for my fans so to say. haha, yeah.. soooo.. whut..

annars då? jag har vart sjuk idag (nej inte i huvudet utan i kroppen) .. vaknade typ kl 16.00. sköööönt.

alltså, jävlar.. i min lilla låda.. det händer saker typ inom mej, runt omkring mej, överallt.
jag brukar aldrig aldrig aldrig märka av något som händer i mitt liv, jag brukar liksom inte koppla.
men mitt samvete typ FINNS HOS MEJ DYGNET RUNT NU vad jag än gör.. leave me aloooone goddamit.
men jag är happy. happy gilmoooore.. eller nä, happy fuckheaded fia. JAPP!

alltså, jag känner mej själv så jävla bra. jag önskar att det fanns en till fia, SATAN va kul vi skulle ha.
jag gillar nog typ allt med mej själv.. haha, fan va wiiiieeerd det lät. men nä, som jag sa till emmy en gång (som by the way gjorde henne skitförbannad) var att "ibland har jag roligare med mej själv än vad jag har med er" .. haha. förlåt äääälskling. jag har jätteroligt med er. ni är bäst i världen. men jag menar mest att om man sitter och pratar om nått som jag inte alls tycker är roligt, alltså INTE ALLS, så måste man sitta där och ha tråkigt och lyssna ändå.. och då om jag tex hade varit själv, då hade jag kunnat prata med mej själv om saker som är roliga ENLIGT MEJ, så då hade jag ju haft roligare? precis.

jag förstår inte varför folk ska envisas med att försöka slå ihop en massa kompisgäng som är heeelt olika varandra bara för att man tycker att det skulle bli roligt. jag menar, det finns ju "gäng" just för att man hänger med dom som är lik en själv, eller åtminstone sånna man har roligt med.. och så ska man då beblandas med "tråkigt" folk. waste of time liksom.. haha nää fan va pessig jag lät nu. jag älskar nytt folk. jag älskar ju alla som sagt var. menar mest att man har verkligen inte roligt med vissa människor.. eller äh, igentligen ville jag mest komma fram till att mina vänner är så himla bra. en snabb genomgång:

emma: my number one typ jämt och alltid. vi ses dock aldrig. emma har joel och jag har alkoholen. haha NÄ, men det har blivit så nu, vi har lite olika saker för oss.. men i totally loooove you anyways.

elin: också min etta. ELLER FAN, alla blir ju mina ettor. elin är typ.. min hjärna.. hon är liksom den som drog till usa i ett år och vi pratade typ i telefon sammalagt 7 gånger under den tiden, sen kom hon hem så var allting som vanligt. hon är liksom.. den som alla typ tycker om. den dagen nån kommer fram och säger att den hatar elin så ska jag bjuda hela jugoslavien på glass.

emmy: så jävla bra. typ, aaaah men ska vi hoppa med pickupen från ett stup i crosskläder? emmy: OKEJ.

mia: aldrig aldrig aldrig har jag träffat nån som verkligen är SKITKUL utan att ibland veta om det. haha. fan. aj aj aj det bultar å det bankarrrr..

amanda: oj.. jävla nyblivna götlabörjare som övergav mej. men nä, amanda kommer always klassas som min best mate ända sen jag sparka henne i huvet på sexårs.

linda: jönsssssssssssssssson.. jag finner inga ord. I D I O T I .. ett återkommande scenario under våra resor.

linnea: min syster. jag ääääääääääääääälskar dej och jag ääääälskar att du älskar mej tillbaka.




jaaaa, fan sen finns det ju en massa dudes också som jag inte kan leva utan.. men FANIMEJ vad jag inte orkar skriva mer nu allså.. någon ska ju upp kl 8 imorrn och jobba och kl är aaaaaaaaaaaaaaah tyyyyyyyyyyyyyp halv 3 in på natta..

såe, kärlek till alla. speciellt den som häng upp två ölburkar i vårat tak.

förresten,
dagens bra:

onion movie, MÅSTE SE!!!!!




jaaaaaag vill ha snööööööööööööööööööö NUUUUUU!!!!







KÖTT.







förvirrrrrrrrrrande? med R x 1000

eeeeeeeeh.. alltså.. jag vet inte, orkar jag skriva här igentligen? vad tjänar jag på det liksom? kan någon sätta in pengar på mitt fondkonto åtminstone? nähä. nä nä, SÅ jävla mycket var ju mina funderingar värda. oooh well. jävlar i min lilla låda vad det hänt grejjer alltså. jag har druckit alkohol, varit singel, varit osingel, gjort bort mej (inte the usual "fia-gör-bort-sej göra bort sej utan verkligen göra-bort-sej-inte-bra göra bort sej) förlåt för det. förlåt förlåt. igentligen vill jag nog alla väl och vill vara snäll och göra alla nöjda så skiter det ihop sej iallafall. synd att man aldrig bara kan tänka på sej själv. DÄREMOT tacka jag fanimej mej själv för att jag lever som en hippie och inte riktigt fattar vad som händer och sker i mitt liv, när det liksom händer BIIIIG THINGS så liksom kopplar jag det inte.. det är mer som "happ.. aja.. så kan det gå.. snickarjävel" det är skönt.. tack.. typ.. pappa?

jahaaaaaaaaaaaaaaaaa.. idag har vi druckit öl. rätt okej kväll ändå. berggrenska en sväng, men det känns liiiite stekigt där. tänkte gå ner på kompassen, men hoppade det. EN ANNAN SKA JU JOBBA LIKSOM. wlööää. norge snart iallafall. stek. sen uuuuuutoooooomlaaaaaands, är lite lätt less på livet här hemma. kommer dock sakna vissa människor. det känns ibland som om man aldrig kommer komma härifrån liksom bara för att man gillar alla så mycket. åååh skulle jag kunna skulle jag lapa upp alla mina kompisar i brygga. oj. fan va fel det blev. pinsam tystnad.
jollååååå.. menneee... duuueee.. samlag är inte aktuellt eller?


har by the waaaay levt livet i tyskland. på hurricane. NÄR VI STEKTE PÅ HURRCAN. jävlar. fan.. jonnyboy och elias.. det var sweeeeeeeeeeeet aaaaaaaaaaaaaaaaaass duuuuuuuuudes. nästa år igen. PÅT IGEN BAH. sen har jag vart i barcelona med. det var också jävla fint. haha. jag älskar alla. får man det?! jag tror fan seriöst att jag tycker om alla i hela världen, nu när jag tänker efter så är det fanimej ingen som jag känner att jag vill spy på? eller vänta.. eller näe. jag tror inte det.. jag kan återkomma angående den punkten (pungen) senare i livet. om jag kommer på nån osv osv osv osv osooosoosososooovvvvoosososososos osv.. aaawiiiieee!!

dock vill jag fan ha snö. saknar skiten. jag är full? måste sova.


fjärt