2009(hundra kronor)

jamen sisådär ja. här sitter jag i åre och är sådär lagomt snygg och lagom hes och lagom bakfull och lagomt sliten. allt är sådär lagom idag. lagom är bäst. eeeeeeh.. vänta, SKREV JAG DET DÄR? happ, har man blitt skelögd också. helvetteeeeee! fan vad jag gillar åre. snö överallt och fina hus och snö och backar och snö och backar och snö sånt där. jag ska nog ta min kropp en vacker dag och flytta till nån sån här sweet liten byhåla. FAST jag ska bo klart i oslo först.

för att sammafatta min åre resa så på vägen hit så körde jag första biten så jag kunde dricka öl sista. ett mycket smart drag från min annars inte fullt lika smarta slida. JAG MENA SIDA. iallafall så var det frost på rutorna FRÅN INSIDAN hela resan ner, så där satt vi med isskrapor och hackade bort diverse istappar och snögubbar från rutorna. väl framme blev vi fulla. sen vart det en till dag av öl. sen vart det nyår. massor med folk. crazy husfylla. folk stagedivade från trappan ner i soffan, vilket resulterade i en soffa med fjädrar utan fjädrig. sen vette fan hur resten av den lite mer "levande" soffsidan kunde gå sönder men den ramlade också ihop som det mesta här i livet, gammla hus, tuttar, osv.. så man kan säga att soffan var numera 4 vingliga fotöjer. men som man säger, omväxling förnöjer (omkrets förhöjer). och där sov vi, jag martin och read. som tre bölder i arslet på en cykelsemester. aaaanyways så vart det inte mycket sova. jag och read hittade två apmasker och roade oss med att kleta fem kilo vaselin mellan rickards tår. FAN va kul det är att göra saker medans andra sover. (och neeeej jag syftar inte på något sexuellt.. eller vänta.. mhmm...). målade även om marty party till DON JUAN.. och satte genomskinligt plast på toasitsen. plus att jag riggade en ölfälla. ingen fångst ännu. fan.

förövrigt så firade jag mitt tolvslag med att åka bräda helt aspackad på baksidan.
och idag har jag faktiskt inte varit ett dugg bakis. jag blev däremot skitfull runt 2 tiden
och slammade ner i soffan och däckade i några timmar. sen dess har jag vart vaken
och nykter. hej jag heter fia och jag är nykter ibland. fan vad det låter som om jag super
mycket förresten? jag gör faktiskt annat också.. typ.. olika röror.. starka röror.. mmm...

mitt 2008 i stora drag har bestått av åtskilliga breakups med diverse oönskade och även önskade pojkvänner, en tid av hemlöshet och oskyldigt rännande från hus till hus, en liten tid som delägare till världens mest speedade (men bästa) hund, en totalt röjd tysklandsfestival och en regning sverigefestival, massa parkhäng, flytt ihop med tvillingarna larsson på valbogatan 46 som på senare tid mer blev en fitidsgård för närt och kärt, en massa tremannaskedar, norgeflytt och en jävla massa kärlek..

år 2009 ska jag sluta peta näsan offentligt och alltid
ha drickyoughurt och ipren hemma dagen efter.
AMEN! nu ska jag sova.
och eftersom jag har varit då dålig på att skriva här så
ska ni läsare som straff inte få någon bild idag.