i know i dont

if its sympathy you need then,
well im sorry, but youre not the only one who feels cheated.


för vi drar nu

HAPP, då vare nån som tågluffar runt i norge helt utan boende och arbete från och med imorrn bitti. adjöken adjö kan man tycka. men det blir nog bra. jag kommer ju hem igen. tur att jag har linda vid min sida. hon är bra. och duktig. till skillnad från mej.. som mest bara är bra ;)


åh jag kommer sakna alla. som fan faktiskt. jag kommer sakna vårat kollektiv där hemma. jag kommer sakna aaaaaaaaaalla. jag kommer sakna mia. och moggeboy. och till och med manshoran som skriker som en stucken gris om kvällarna. och krister såklart :)
sen kommer jag självklart sakna emmy och emma och elin och allaaaaaa..
MEN, jag kommer ju hem en sväng till innan jag drar for real.

jag säger som timbuk:

en plats för lång tid
kan inte ge mej nånting
min instinkt tvingar mej
att se mej omkring
för världen är stor
med fler möjligheter än man tror
det kvittar vad det heter där ja bor




so long.

poop for peace

fan alltså, man ska inte slåss. jag menar, VAD är det bra för?
åuiuuuuuuuuuuuuuuuuuh full full full full full full full full full full full full.


fuck for forrest? något för någon?

GODNATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utropstecken gånger hundratusenmillioner.

why you dig my shit?

alltså.. jag vet ju själv att jag är så jävla bra igentligen. men jag tror inte att alla märker det. typ som ett gammalt ex till mej, hans syster, hon ogillar mej. okej att jag kanske betedde mej liiiiiite illa mot honom. men vi var liksom inte tillsammans och jag stog och pussades med en annan kille. vilket man faktiskt FÅR göra om man inte är tillsammans. iof var det kanske dåligt av mej eftersom det var ganska tätt efteråt vi gjort slut. men i vilket fall som hälst, hon hatar mej. hon tycker att jag är dålig för honom. så han får inte träffa mej nå mer för henne (vilket han iof skiter i, vilket jag iof tycker är bra, för han är en jävla kul skit). men det är såååå mycket som hon inte vet. hon vet ju inte om allt annat som jag gjort som är bra, hon vet ju mest bara det där med den andra killen. alltså, nu tar jag mest bara henne som ett exempel. men det jag menar är att människor drar slutsatser utifrån enstaka händelser utan att se helheten.

sen funderar jag även ibland VARFÖR folk vill vara med mej, vad gör jag som är så jävla bra? vad gör jag som gör att folk kommer tillbaka eller stannar kvar? jag förstår inte ibland. och ibland förstår jag inte varför folk som jag tycker är skitsnygga, tycker att jag är skitsnygg tillbaka? men gladast blir jag nog när folk som jag tycker har jättebra personlighet säger att dom älskar min personlighet. ÄVEN mina hyperaktiva moments som ungefär kommer hela tiden när jag är utomhus och ska göra något med någon annan. spelar igentligen ingen roll vem, bara det är nån. hälst någon rolig. eller vafan, sålänge den har ett ben och säger "nuuuuee måste du deela määääeee dej" så vet jag ju någon som inte tackar nej.

you could have it all, my empire of dirt
hur som hälst så finns det bara en poop. ive got a heart full of shit.
men jävlar vad du ditt lazy fuck tar upp space där alltså.



en låt tillägnad elin.. only for you, oooonly for you :)




i party like a rockstar,
look like a movie star,
play like an all star,
fuck like a pornstar,
baby im a superstar

meudwedslöws pensioäwr

tjuwgoåååååwtta daaawlaheeestar ..


åååh bakis torsdag. vaknar först av att jag flyger upp (trodde jag, igentligen gick jag) och ska leta efter min mobil. ingen aning om varför. springer ut i vardagsrummet där robin ligger i soffan, trodde först att det var robban.. men när jag puttade on my x-ray vision såg jag att det var robin :P hur som hälst vart luren återfunnen.. men det roligaste ÄR att jag skrek in till morgans rum (som är granne med mitt) "vart har du bruden då?" för han brukar liksom dra hem brudar var och varannan kväll, den jävla steeeekern. så kom han in och sa "sccchhhhhhh, hon ligger inne i mitt rum men jag ska dra nu i ett par timmar såååee..." haha, grejjen är alltså den att moggeboy ska smita ifrån tjejen, och lämna henne här, han hade inte äns sagt att han ska dra, hon ligger bara och sover liksom. jag menar, smita iväg gör man kanske om man sover hos någon annan, INTE om man sover hemma hos sej själv. haha.. oh well, roligast blire väl när hon vaknar upp och ska gå hem så är det liksom bara jag kvar hemma. kan bli en liten krystad situatuin från hennes sida där.. ;) jag ska nog bjuda henne på frulle eller nått. en kopp te, anyone?


eller vänta nu här!!!! HAHAHA nu vart det hela mycket roligare. såhär ligger det till, jag har överlagt situationen över telefon med familjen här hemma och det är tydligen inte moggeboy som har dragit hem henne. det sover ju jämt en massa andra folk här, så det är NÅGON ANNAN som gjort det och lämnat henne. hahaha. åååååh, i love it.





by the way

.... jon, du är duktig med min sida. men jag har dock en del invändningar för att nå den ultimaaaaaata konstruktionen.



röv.. :)

öööööööööööööl på mej

hej hej hej hej hej. idag har min kära fina bästa älskade syster fyllt år. eller ja, hon fyller fortfarande. ända fram till tolv faktiskt, otrooooligt. 23 år. SKAFFA BARN FÖFAN! eller nej. eller jo. så kan jag lära den allt jag kan. vilket är mycket. nja..


har käkat gärnet på lams terass med familjen.. = feeeeeeeeeeeeeet fia
nu dricker jag öl. = feeeet fia igen.
dock BRIGHT-ÖL = nåååågot smalare fia.
iof har vi räknat ut med våra fungerade vänstra hjärnhalvor att bright öl inte ÄR smalare än vanlig öl = fet fia igen
och utav detta kan vi dra resultatet att jag är tjock och lycklig.
ful och fet men glad ändå, var det någon som sa en gång i tiden.

david är hemma ifrån åre, WEHOW!!! han gillar vi.



men nuuuuuu mina kära vänner, är det nog för nuet. jag återkommer eventuellt i ett annat, lite mer påverkat, stadie. eller who am i kidding, knappas att jag sätter mej här när jag är full liksom. eller ja, haha.. roligast vore ju om det visar sej att jag sätter mej här om nån timme eller tre igen. piiiiiiiiiiiiiiinsamt. så roligt hade jag på min ute-onsdag liksom!
men nä, puss på er alla.

ååh jag måste bara..

.. slänga upp lite bildööööör. satt här ensam och halvt övergiven i mitt rum, som förövrigt är iskallt och för ovanlighetens skull dammsuckat, och kollade igenom lite bilder bland annat från när vi drog en soft fylle helg i janssons stuga i sommras.. jävlarrrr vad lite sol och öl kan göra.


I BRING TO YOOOOOOOU, SOME PICS:
















det där fallet i slutet vet jag inte om det beror på att jag hela tiden dricker av två öl? extra bacon extra allt. och förlåt syster, var inte meningen att pajja din mobil som jag ENDAST fick låna om jag inte hade sönder. MEN, det bästa av allt är att jag vet att du alltid kommer älska mej hur många av dina saker jag än trashar. det är sånna förmåner man har som syster.



tänkte även att jag skulle slänga upp några bilder på min fina liggkissning som jag SERIÖST lyckades med på första försöket. men sen slog det mej, jag ska lägga upp en bild på min liggkissning OCH jons liggkissning under hans desperata försök att inte vara sämre än mej, SÅ FÅR NI RÖSTA vilken som lyckades bäst.. ;)

jag börjar med jon, före.. eller ja.. snarare UNDER AKTEN:



och efter, ett aningen misslyckat försök, men ändå på nått vis.. ja.. duktigt.
jag förstår igentligen inte dealen med att ha byxorna på sej, men det var ett starkt försök jonnyboy.. starkt..
tysken vart ju om inte annat impad:





såååå tar vi mej, skillad som jag är:



och efteråt:







JA, ni ser ju själva.. ännu en gång är det bevisat, män är mindre smarta än kvinnor. i det här fallet var det jon som drog skam över manssläktet genom att inte tänka steget längre och faktiskt ta av sej byxorna för att minska forsränningen längst byxbenet.
GRATTIS JON, du har nu vunnit ett par galonbyxor. och då är det alltså IQ-befriad som ska in på rad nummer 7

ursäkta röran men vi bygger om

jahöpp då håller jay-low-my-personal-hoe på att bygger om min sida. det tar sej, det tar sej :)
taaaaaaaaaaaaaaaaack du ska få nått fint nån dag. typ när jag kommer och hälsar på din jävla skit stad.


jag kom på lite lätt där att jag skulle ju fördjupa mej och forska lite i det där med att släppa taget om folk. fan vad svårt det är. folk är ju så himla bra, så ska man liksom inte ses nå mer ever again. nu menar jag både folk man träffat som pure evil friends och sånna man liksom varit tillsammans med eller åtminstone halvt varit tillsammans med eller ÖVERHUVUDTAGET FATTAT NÅGOT SOM HÄLST TYCKE OM. "i got some firends, some that i hardly know, but we´ve had some times i wouldnt trade for the world". så jävla rätt. jag har så jävla svårt att liksom.. ta farväl? typ, om man gjort slut med någon av någon anledning, så är det så himla svårt att bara sluta vara med den människan RAKT AV. jag menar, man har ju ändå hookat och hängt med den människan varje jävla dag hur länge som hälst. det är tråkigt. man förlorar liksom en bästa vän. för alltså, okej att ens kompisar känner en jävligt väl.. men är jag tillsammans med någon och har varit det ett tag så känner den nog typ.. AAAAH totally hela jävla jag utan och innan. för den stackars utvalda manshoran får ju se alla sidor hos mej. jag menar, inte så att jag sitter och köttar ner mej i armarna och typ berättar hela min life story of the day och inside out och hejfaderullan för mina kompisar på samma sätt som den man är jävligt kär i. JAJA. nog med seriösitet, jag får ju huvudvärk. jag ger dej inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag hela underbara unika jag inte nått så fjuttigt som en morgon och en dag.

idag är det söndag. igår var min första lördag på jag vet på riktigt inte huuuur längesen som jag VAR NYKTER. vänta.. ska jag säga det igen? JAG VAR NYKER. EN LÖRDAG. JAG VAR. waaaoohow! big up till mej. även lite sit ups kan jag behöva. armhävningar. benböj. you name it..

körde även lite my name is earl style för att bättra på karman lite. pickade upp en liftande skitfull tjej (halvt medvetslös med mascara över hela, okej halva, ansiktet) och skjutsade hem henne. jäääävlar vad glad hon blev. åh, jag med. elin med. vi alla satt där som tre glada idioter på djungelsafari i malmö. themesong till den stunden: happy three friends - theme song ... JOLLÅÅÅÅ SATTTTTTTTTTTTTTTTTT... där satte man ju sej på plus hos bruce den allsmäktige.




i wanted freedom 
bound and restricted
i tried to give you up
but im addicted

frrrrruck

fan vad jag saknar sommaren. typ som på den här bilden när man kom hem mitt i natten så LIGGER DET REDAN TVÅ JÄVLA IDIOTER I MITT GHETTO RUM OCH I MIN SÄNG (eller okej, säng äger jag faktiskt ingen, men jag har dock uppgraderat mej till en tältsäng sen det här kortet togs, thumbs up på mej).

hur kom ni in liksom? varför kom ni in? när kom ni in? vilka är ni? vad har ni gjort?
ÅÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR DET.


puup

först och främst; MIA! tyck inte att jag är en fjant bara för att jag har en blogg. du läser den ju tydligen.. gammgädda... :)


alltså, döden är ju rätt tråkig. totalt jävla mörker att ligga under jorden och ruttna i tiiiio tuuuuusen åååååår, vilken vidrig nackspärr man får. liksom. vi satt och klurade på det där ett tag och vi kom fram till att INTE NOG med att man ska vara död i all evighet, men som lite grädde på mosen där så ska man tydligen spela skitkass och ledsam musik på sin begravning. jag vill spela sån musik som folk minns mej lyssnat på. som folk blir glada av. typ dr bombay. callicallicutta cutta cutta eeeeyyoooo eeeyoo. sen vill jag även att det bjuds på öl. OBS!!!! inge sprit. sprit ÄR seriöst fel. det är nått som är fel med sprit. jag förstår inte. sprit är liksom.. ah typ som former jugoslavian republic of macedonia. (säg det fort flera gånger, skitkul) (kan även säga det ett par gånger när du är alkoliserad) (och för att öka spänningen lite extra så säg det några gånger utan att börja skratta efter att du rökt hash i ett antal timmar) sådär ja, då har ju jag använt upp min kvot av paranteser för dagen.

men well well back to buissnes.. förövrigt så känns det liksom som döden är alldeles för sorglig. visst, det är skitkasst att folk i ens närhet dör. det typ sucki sucki fo five doollaaaaars. men igentligen, det är nog en liksom pushad känsla att man ska vara skitledsen för att man aldrig mer kan träffa människan. tänk såhär, om ens kompis eller nått annat skit som står en nära åker bort i nått år.. man saknar den ett tag i början. men det är inte så att man skrumpar ihop i hjärtat och typ aldrig mer vill (läs: BÖR) visa sej bland folk ever again. det är som det är liksom. det går ju över efter ett tag och rätt vad det är så är människan hemma igen typ. så kan man ju tänka när nån dör. för igentligen är man väl ledsen för att man vet att man aldrig mer får träffa den människan. men om man tänker i samma rulle som att den åkt bort ett tag istället känns det liksom som om det vore enklare. för jag menar, jag kommer väl också, belive it or not mina fellow compadros, dö nån gång. och då träffas man kanske igen. ELLER ÄH VAFAN, hela den där funderingen lät mycket mer logisk just då :P forgetaboooout it som borat säger.


fan, jag är rätt nöjd med mitt liv. eller stryk rätt. jag är fan nöjd som fan. fan vad många fan jag skrev. fan va fult ordet fan är. fan. jag känner att om jag dör typ nu/snart/nyss, så ska ni alla veta att jag fanimej dog lycklig. jag vet verkligen inte om jag är för dum för att fatta när dåliga saker händer i mitt liv. för när jag tänker efter så är det typ inget som är dåligt eller har vart igentligen. antingen är jag för dum för att förstå, eller för slö för att hänga med, eller så har jag bara jävligt rätt inställning?





waaaoow.

idag då?! jag ska playa it safe och ha bilen för då KAN JAG VERKLIGEN INTE DRICKA ÄVEN OM JAG VILL JÄTTE HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRNA. känns stabilt.
igår drack jag fast jag inte skulle. jävlar var jag drack. kunde väl inte motstå erbjudandet med relaxen på ceasars och bärs och sprit. jaaa jag vet, sprit är varken bra för min kropp eller för folk runt om kring min kropp. i min omgivning dvs. meeeeeeeeeeeeeeeeeen försök säg det till en full fia. då borde du för det första träna upp dina nuuuuunchuckskills och för det andra.. eller ja, det räcker nog med det. förövrigt så fick jag en grogg som inte äns en fullvuxen man med tre ben skulle klara av att stå upp efter. fyfan.



HAHA finns det nått jag verkligen kommer vara trogen hela livet ut så är det FAMILY GUY.

http://www.youtube.com/watch?v=DXHaCEhOiWU







bajs

konversation av högklass

jag och jansson satt i mitt vardagsrum i mörkret och gjorde pärlarmband när vi (fråga mej inte VARFÖR) pratade om djursex.. eller JOOO!!! fråga mej varför! vi vet vaaaar vi vet vaaaar (som i eniro reklamen alltsåeeehhh)
eller iof, jag vet nog inte alls varför.. men jansson sa iallafall att "där går väl till och med din gräns fia" .. så sa jag lite ironiskt, men ändå lugnt: "jooo. fast alltså.. jag kan ju tänka mej det där som folk säger att man liksom använder grädde.. så får dom slicka upp det". så svarade jansson också vääääldigt lugnt och förstående (dock INTE ironiskt): "ja, jo.. det är väl klart, men alltså inte liksom.. själva.. sexet.." ... "nä" svarade jag. så fortsatte vi med pärlorna som om den där konversationen var helt normal.


rubrik?

fan vad svårt det är med rubriker igentligen. det är liksom sällan man hittar en som sammanfattar hela inlägget. IIIIIIOOOOOOOOOF så ska man väl inte sammafatta hela men liksom mer som att man ska GIVE A HINT of whats coming..
eller även typ om nån läser min blogg liksom så vill den läsa JUST DET DÄR SKITVIKTIGA inlägget för tre månader sen, och man vet liksom att det handlar om tyrannusaurus sex.. nej jag mena rex.. så vore det ju enklast för alla parter att man skrev "tyrannusaurus rex" som överskrift.. eller även för er lite mer slow on the go: "här är inlägget som handlar om tyrannusaurus rex" ... aja.. fan. hur stavar man tyrannusaurus?! tauraunausauraus.. anus


hur som haver så har den här dagen varit typ.. AAAAAAAAAAH som igår. oviktig men ändå skitviktig för min mänsliga utveckling.
jag vaknade, åkte till stan. hookade up med moggeboy, gick hem till oss, freshade up, åkte till stan å träffade linda..
genomleeed en låååång håååååård smärta med henne medans hon tog ett till hål i örat. jag grät en skvätt å hennes vägnar. (haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah skulle väl aldrig vara så öööödmjuuuuuk) (ödmjuk som förövrigt är ett rätt gayigt ord) sen gick vi till apoteket och shoppade loss på förkylningstabletter. jag och moggeboy gick och köpte glass.
veeeem får inte gå på systemet? hunden katten glassen... ååååååååå honden kadden glassen som tysken sa på hurricane.
coolt att hon kunde just det av alla saker. hon kom liksom fram till oss och frågade om vi var svenskar. så sa hon "i can say this - honden kadden glassen honden kadden glassen ååååå hoooonden" haha.. sweet. inte hon alltså. men det. eller ja, hon var söt på sitt sätt.

men viiiiiidare på dagens happenings. mogge åkte hem. jag träffade emil som förövigt är vakt på nian såhär års. han ser RÄTT biffig ut i sin skyddsväst under. haha. men nä det var roligt. sen hängde jag med amelie inne på hennes jobb, så när hon slutat gick vi på stan. det är fanimej kul att hänga med folk man liksom inte hängt med på länge. det är inte så att jag brukar vara med amelie. inte äns ringa till henne. men fan vad skönt det är att få omväxling på folk man är med. iof har jag jävligt många olika jag är med jämt..  menar kanske mer att det är kul att vara med folk man inte vart med på ett tag. det är kul att upptäcka att man liksom kan vara med varandra precis som om ingenting fastän man inte pratat eller träffats på ett par månader. love iiiiiiiit. jag älskar folk.

jag älskar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt.

sen så höll jag på riktigt på att kissa ner mej. men det räddades upp lite fint sådär av att emma var hemma och lånade VÄNLIGT MEN BESTÄMT ut sin toa.. THAAAANK YOOOOU THOOOOORN :)


jag ska ska ska ska återkomma kring det där med att jag har svårt att släppa folk. men nu stressar morgaaaan på mej här så jag lär sluuuuutaaaa..

folköl och dunkadunka

nääää. jag ska inte dricka i helgen. jag ska inte dricka i helgen. jag ska inte dricka i helgen. (om man säger det tillräckligt många gånger för sej själv kanske det blir så utav bara farten) (parantes igen, farten kan även läsas på engelska och BLIR GENAST MYCKET MER MIN HUMOR)

i fredags hände typ.......... aaaaaaaaaaaaaaaaah, jag vet inte FÖR NÅGON VAR JU FLÄNG I SKALLEN. freakar jag ur? nähä aldrig. nevva evva. i lördags btw låg jag och en till tjock jävel och sova heeeeeeeeeeeela dagen, gjorde en kraftansträngning och klunsade om vem som skulle få gå och köpa pizza. jag vann såklart. händerna i taket, såååååklart! så jag fick ligga kvar. skööööööööönt.

förövrigt så ska man ut och åka lite bräda nu. såhär mitt i natten den stora natten där lever lejoneeeen.
JONNYBOY, jag väntar ivrigt på mina nya kullager.. på riktigt. jag räknar med dom... ;) eller nej, det är okej.

förövrigt igen så har jag jävligt svårt för att släppa taget om folk man träffat. alltså, eller ÄH. jag blir mest bara kissnödigt nu. återkommer till den punkten imorrn. JAG GÖÖÖÖÖRE. för det är intressant. jag tänkte typ skriva hela mitt inre hjärta här nu. lägga ner sjääääl och tiiiiiid och ruuuuuum på den här bloggen. eller vänta nu, nä.


måste skynda, MEN SNÄLLA ÅKE.. du har ju hela helgen pååååådeeej.. duharjuhelahelgenpåådej.. blabla

jag önskar er alla lycka och framgång.